Francesca

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych bohaterach serialu i filmu Ranczo Wilkowyje. Opisy, zdjęcia, śmieszne cytaty. Zapraszamy do rozmów o mieszkańcach gminy Wilkowyje.

Francesca

Postprzez sandra_90 » Wto 17 Sty, 2012

Kocham ta aktorkę jest super !!! Anna Iberszer to prawdziwy brylant. Mam nadzieję ,że będę oglądała ją w każdym odcinku :lol:
sandra_90
Nowicjusz
Nowicjusz

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Numer GG: 0

Reklama

FRANCESCA

Postprzez Bogna23 » Wto 17 Sty, 2012

Przyznam, że przed Ranczem praktycznie nie znałam tej aktorki! Rola w Ranczu świetna ale występ w teatrze telewizji - w spektaklu "Boska", z Jandą w roli głównej, który był na żywo w TV moim zdaniem miała rewelacyjny - niczym nie ustępowała grającym tam gwiazdom naszej sceny - wspomnianej Jandzie, Zborowskiemu, czy Stuhrowi!
Image
Awatar użytkownika
Bogna23
Moderator
Moderator

Miejscowość: Podkarpacie
Podziękował : 20 razy
Otrzymał podziękowań: 48 razy
Pochwały: 7

FRANCESCA

Postprzez zyciak » Wto 17 Sty, 2012

Bogna23 napisał(a):Przyznam, że przed Ranczem praktycznie nie znałam tej aktorki! Rola w Ranczu świetna ale występ w teatrze telewizji - w spektaklu "Boska", z Jandą w roli głównej, który był na żywo w TV moim zdaniem miała rewelacyjny - niczym nie ustępowała grającym tam gwiazdom naszej sceny - wspomnianej Jandzie, Zborowskiemu, czy Stuhrowi!

Bogna23, zgadzam się z Tobą w stu procentach!! I tym większe brawa dla twórców "Rancza" za odkrycie Anny Iberszer dla szerszej publiczności :ok Rzeczywiście w filmach, czy serialach, w których występowała przed "Ranczem" grywała tak zwane "ogony" i dopiero rola Francesci pokazała jej talent i potencjał aktorski :) Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości będziemy mieli okazję częściej oglądać jej kreacje aktorskie :)
Patryk Pietrek: "Nic się nie zmienia od na du... siedzenia"
Awatar użytkownika
zyciak
Osobowość forum
Osobowość forum

Obrazki: 9
Miejscowość: Łódź
Podziękował : 190 razy
Otrzymał podziękowań: 280 razy
Pochwały: 6

FRANCESCA

Postprzez Ramirez_ » Czw 19 Sty, 2012

Po obejrzeniu odcinka w którym pojawiła się po raz pierwszy, myślałem, że ta aktorka jest ... rodowitą włoszką :D. Zmyliła mnie chyba jej ciemna karnacja.
From the Dawn of Time we came, moving silently down through the centuries, living many secret lives, struggling to reach the Time of the Gathering, when the few who remain will battle to the last. No one has ever known we were among you, until now.
Awatar użytkownika
Ramirez_
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Biała Podlaska
Pochwały: 1

FRANCESCA

Postprzez sandra_90 » Czw 19 Sty, 2012

Warto również zobaczyć Film fabularny z udziałem Anny Iberszer ,,BEZ ILUZJI'' :hippie . Gorąco Polecam :ok
sandra_90
Nowicjusz
Nowicjusz

Francesca

Postprzez Jacenty » Sob 21 Sty, 2012

W jednym z odcinków 3 serii "Ojca Mateusza" Anna Iberszer gra cygankę.
"Jak kometa przeleci, to jakieś nieszczęście będzie. Inaczej po co by leciała...?" - Michałowa
Awatar użytkownika
Jacenty
Osobowość forum
Osobowość forum

Obrazki: 0
Miejscowość: Włocł@wek
Podziękował : 98 razy
Otrzymał podziękowań: 90 razy
Pochwały: 4

Szybka odpowiedź

• Reklama